SYLTEDE RØDLØG
Hvis i ikke har prøvet dem endnu, så kan jeg fortælle, at de er intet mere end fantastiske :-)
Det er så utrolig nemt at lave, og så kan syltede rødløg bruges som tilbehør til Tapas, hjemmelavede burger, salater eller sandwiches.
I aften skal vi have hjemmelavede burger med bl.a. syltede rødløg.
De kan holde sig et par uger i et tætlukket glas i køleskabet.
Giver 1 glas syltede rødløg:
Ca 4 rødløg (alm str)
5 dl alm eddike
1 dl sukker
3 laurbærblade
Skær løgene i tynde ringe.
Kom dem i et skoldet henkogningsglas.
Kog eddike, sukker og laurbærblade til en lage. Sukkeret skal være opløst.
Hæld den varme lage over løgringene og luk glasset med det samme.
Opbevares køligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar