søndag den 18. september 2016

SYLTEDE RØDLØG


Hvis i ikke har prøvet dem endnu, så kan jeg fortælle, at de er intet mere end fantastiske :-)
Det er så utrolig nemt at lave, og så kan syltede rødløg bruges som tilbehør til Tapas, hjemmelavede burger, salater eller sandwiches.
I aften skal vi have hjemmelavede burger med bl.a. syltede rødløg.
De kan holde sig et par uger i et tætlukket glas i køleskabet.

Giver 1 glas syltede rødløg:

Ca 4 rødløg (alm str)
5 dl alm eddike
1 dl sukker
3 laurbærblade

Skær løgene i tynde ringe.
Kom dem i et skoldet henkogningsglas.
Kog eddike, sukker og laurbærblade til en lage. Sukkeret skal være opløst.
Hæld den varme lage over løgringene og luk glasset med det samme.
Opbevares køligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar