KYLLINGE-DELLER MED ÆBLESALAT OG GRØNTSAGS-SPAGHETTI
En utrolig mættende og sund menu.....og ungerne elsker den :-)
Æblesalaten går også utolig godt til mange andre slags kød.
KYLLINGE-DELLER:
500 gr hakket kylligekød, 2 spsk revet parmesan, 1 løg, 1 fed hvidløg, 1 tsk paprika, 1 tsk oregano, ½ tsk peber, ½-1 tsk tørret chili, 1 æg, sesam
Riv løg og bland det med alle de andre ingredienser. Form til små frikadeller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys med sesam. bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
GRØNTSAGS-SPAGHETTI:
1-2 squash, valnøddeolie, salt
Riv squash i spaghettistrimler på mandolinjern. Vend spaghettien med lidt valnøddeolie og salt.
ÆBLESALAT:
3 æbler i tern, 1 bøtte Skyr med honning, sennep og dild
Vend æblerne med skyr....og velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar