tirsdag den 3. juni 2014

KYLLINGE-DELLER MED ÆBLESALAT OG GRØNTSAGS-SPAGHETTI


En utrolig mættende og sund menu.....og ungerne elsker den :-)
Æblesalaten går også utolig godt til mange andre slags kød.

KYLLINGE-DELLER:

500 gr hakket kylligekød, 2 spsk revet parmesan, 1 løg, 1 fed hvidløg, 1 tsk paprika, 1 tsk oregano, ½ tsk peber, ½-1 tsk tørret chili, 1 æg, sesam

Riv løg og bland det med alle de andre ingredienser. Form til små frikadeller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys med sesam. bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.

GRØNTSAGS-SPAGHETTI:

1-2 squash, valnøddeolie, salt

Riv squash i spaghettistrimler på mandolinjern. Vend spaghettien med lidt valnøddeolie og salt.

ÆBLESALAT:

3 æbler i tern, 1 bøtte Skyr med honning, sennep og dild

Vend æblerne med skyr....og velbekomme :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar