onsdag den 4. juni 2014

FISH AND CHIPS MED AVOKADO-MAYO


Kan bestemt ikke prale med, at jeg har smagt de rigtige Fish and chips i England. Men jeg vil rigtig gerne....det må jeg have til gode :-)
Men her er min version : 

FRITTER:
5 store bagekartofler, olivenolie, salt

Skyl kartoflerne og skær dem til fritter. Vend dem i olien og salt. Bag dem i en 220 grader varm ovn i 40-50 min.

MAYO:
4 modne avokadoer, 3 spsk olivenolie, 5 spsk citronsaft, salt, revet peberrod efter smag

Mos avokadoen med en gaffel og bland olie, citron, salt og peberrod i. Smag til.

FISK:
500-700 gr lyssej, salt, mel, 2 piskede æg, 4 dl knuste cornflakes, 4 tsk salt, 4 tsk paprika

Skær fisken i grove stykker. Vend dem i mel, derefter i æg og til sidst i cornflakes blandet med salt og paprika. Læg fisken på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen 15 min ved 220 grader

TILBEHØR:
Idag fik vi en frisk sommersalat dertil og en hvidløgsmayo (Miraclevip blandet med lidt mayonnaise og hvidløg)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar