søndag den 3. juli 2016

INDBAGTE LØGRINGE


Efter en festlig og temmelig våd fødselsdagsfest igår, ligger Jørn på langs idag. Han var stadig festlig, da jeg hentede ham i Frederikshavn i formiddags :-) Jeg tænkte at det bedste jeg nok kunne diske op med idag, er den klassiske tømmermands menu: Burger og Pommes Frites :-)
Og for at gøre en hjemmelavet burger lidt mere luksus og tømmermands venlig, så skal der hjemmelavede løgringe deri :-)
Håber jeg scorer lidt point på det her, til det engang bliver min tur :-)


1 dl øl
2 æg
½ tsk salt
½ tsk bagepulver
100 gr mel
Løg i tykke skiver
½ l rapsolie til at stege i

Pisk øl, æg, salt, bagepulver og mel sammen, indtil alle klumper er pisket ud.
Varm olien op til 150-180 grader (tjek evt med en tandstik eller et grillspyd af træ. Hvis olien bruser omkring træet, er den varm nok)
Dyp løgringene i dejen og steg dem gyldne i olie.
Vend dem undervejs.
Lad dem dryppe af på et fad med køkkenrulle.
Serveres evt i hjemmelavede burgers eller som snack med sød chili sauce til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar