SMÅ HINDBÆRKAGER
En sprød lille kage, der passer perfekt til kaffen ude i haven :-)
Portionen giver 35-40 stk
1 vanillestang
90 gr flormelis
275 gr blødt smør (til småkager bruger jeg altid AMA's bagemargerine)
270 gr hvedemel
Syltetøj:
50 gr hindbær
1 spsk vand
45 gr sukker
Bring hindbær i kog sammen med vand og sukker. Lad det koge ca 5 min. Stil det til afkøling.
Sæt ovnen på 200 grader.
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk vanillekorn med flormelis og smør i røremaskine. Vend til sidst mel deri.
Kom dejen i en sprøjtepose. Klip et hul og sprøjt små klatter ud på en bageplade med bagepapir.
Tryk en lille fordybning med en finger i hver dejklat. Hæld en smule hindbærsyltetøj i hver kage.
Bag kagerne midt i ovnen ca 10 min. De bliver let gyldne. Lad dem afkøle på bagepladen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar