mandag den 6. oktober 2014

RED VELVET KAGE TIL HALLOWEEN


Skal I også bage med eller til børnene her til Halloween? Det er virkelig sjovt at tage børnene med i køkkenet, når der skal leges med den barnlige fantasi. Mine børn ved ihvertfald godt hvad de vil have, når jeg spørger ind til en kage.
Men det er også rigtig sjovt at overraske dem med en kage, når de kommer hjem om eftermiddagen.
Idag var jeg tidligere hjemme end forventet. Derfor skyndte jeg mig at bage en kage og fik hurtigt smidt lidt dekoration på. Heldigvis er børn ikke de værste kritikere  :-)
Jeg bagte en Red Velvet Kage og pyntede den som en gravsten med kors, knogler og græskar. Det var virkelig et hit, da børnene og deres kammerater satte sig til bordet.
Jeg har stadig en masse ideer til Halloween Kager, og de kommer løbende op på bloggen indtil Halloween  :-)

Red Velvet Kage:

Smør og rasp til formen
2 store rødbeder
2 store æg
3 dl sukker
1 dl raps olie
1 dl creme fraiche
1½ tsk rød frugt farve
4 dl mel
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
1 tsk vanillesukker

Sæt ovnen på 175 grader.
Smør en form og drys med rasp.
Skræl og riv rødbederne fint.
Pisk æg luftigt med sukker og rør rødbeder, olie, creme fraiche og frugt farve i.
Rør de tørre ingredienser sammen i en skål, og vend det i dejen.
Hæld dejen i formen og bag kagen ca 45 min.

Frosting:

100 gr flødeost naturel
250 gr mascarpone
2 spsk flormelis
korn af ½ vanillestang

Rør alle ingredienserne til frosting sammen til en glat og ensartet creme.
Smør frosting på den afkølede kage 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar