fredag den 8. juli 2016

PAELLA MED LAKS, REJER OG MUSLINGER


Jeg elsker Paella i alle dens afstøbninger. Båden med kylling og svampe, som vegetar og denne med fisk og skaldyr :-)
Igår havde vi besøg af min søster og hendes børn. Hun havde de smukkeste roser med, som jeg sidder og nyder mens jeg hygger med min blog :-)
Vi havde en super hyggelig aften, hvor der blev spist Paella, drukket hvidvin, snakket, kaffe, dessert, børnene havde det sjovt.....og vi var MÆTTE :-)

Paelle til 4-5 personer:

1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk karry
1 spsk olie
4 dl langkornede ris
 Lidt safran
1 pk Knorr Chef Kyllinge Fond
1 dl hvidvin
2 dl cherrytomater uden tomat-kød
7 dl vand
1 rød peberfrugt
1 fennikel
½ squash
200 gr rejer
1 dåse muslinger
300 gr varmrøget laks
1 citron
salt og peber
frisk basilikum

Pil og hak løg og hvidløg.
Steg det i en stor pande med olie, karry, ris og safran.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt vand, hvidvin, fond og tomater.
Lad koge i 15 min.
Skær peberfrugt og fennikel i skiver. Skær squash i tern. Stef det på en pande i nogle minutter.
Vend det i Paellaen og kog videre i 5 min.
Tilsæt rejer, muslinger og laks i mindre stykker.
Lad det blive varmt uden at koge.
Pynt med basilikum og citronbåde.
Serveres evt med varmet flutes :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar