tirsdag den 8. december 2015

LAKRIDS KRANSE


En nyfortolkning af vanillekransen anno 2015 :-)
Selv er jeg ikke meget for lakrids, men det skal selvfølgelig ikke gå ud over familien. Men må da indrømme, at de faktisk slet ikke er så tossede.

Den sødlige lakridssmag dominerer ikke julekagen, men man er ikke i tvivl, at det er der.
Jeg har brugt denne lakrids, men jeg tror bestemt heller ikke det ville gøre noget at bruge Raw Lakridspulver. Prøv jer frem :-)

Giver ca 40 stk:

175 gr sukker
200 gr blødt smør
5 tsk lakridsrodspulver
1 sammenpisket æg
250 gr -350 gr mel

Pisk sukker og smør blødt.
Tilsæt æg og lakrids.
Tilsæt mel lidt ad gangen til det er en sammenhængende dej.
Stil dejen på køl nogle timer.
Kør dejen igennem kødhakkeren med den stjerneformet kageplade og form til kranse.
Bages på en bageplade med bagepapir midt i ovnen ved 200 grader i ca 10 min.
Lad dem køle af og dyp dem evt i smeltet chokolade :-)

GLÆDELIG JUL
:-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar