SPECIER MED SYLTET INGEFÆR OG CHOKOLADE
Jeg eeeelsker dem her, og de SKAL bages hvert år til jul :-) Syltet ingefær og chokolade er simpelthen en fest sammen. Og så er de faktisk også rigtig gode som en lille værtindegave til alle de jule-kom-sammen vi render til denne måned :-)
Er man i tvivl om, hvad syltet ingefær er, hvor det kan købes osv, så se her.....
Syltet ingefær kan findes ved de asiatiske varer i dagligvarebutikker som MENY, Bilka, mm.
Giver ca 50 stk:
150 gr Lurpak, stuetemp.
190 gr mel
60 gr flormelis
korn af 1 vanillestang
50 gr finthakket mørk chokolade
50 gr finthakket syltet ingefær
Kom alle ingredienser i en skål og bland det hele godt.
Tril dejen til 3 pølser og pak dem ind i husholdningsfilm.
Stil dem på køl et par timer.
Tag filmen af dejen og skær skiver á ca 1 cm tykkelse.
Bag specierne midt i ovnen ved 200 grader 200 grader i ca 8 min.
JUL I EN MUNDFULD
:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar