MINI HINDBÆRSNITTER
Der er noget dragende ved hindbærsnitter. De er ikke fint selskab på et kagebord, men alligevel tager vi gerne en, når de bliver serveret.
Jeg har befriet mine hindbærsnitter for den klassiske tivolikrymmel, og istedet givet dem et pift at frysetørret hindbær. Hindbærmarmeladen er hjemmelavet, men der er bestemt ikke noget at kimse af, hvis du bruger det købte.
Mørdej:
300 gr hvedemel
100 gr flormelis
150 gr stuetemp. smør
1 sammenpisket æg
Derudover:
flormelis
vand
hindbærmarmelade
drys efter eget valg :-)
Smuldr smørret i mel og flormelis.
Saml dejen med det sammenpiskede æg.
Rul dejen tyndt ud og udstik cirkler (ca 8 cm i diameter)
Bag kagerne på en bageplade med bagepapir i ca 6-8 min ved 200 grader til de er let gyldne.
Lad dem afkøle.
Læg en klat marmelade på halvdelen af småkagerne og læg derefter en småkage ovenpå.
Giv dem et let tryk.
Lav glasuren og fordel en lille smule på hver kage.
Pynt snitterne med drys efter eget valg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar