lørdag den 6. december 2014

MARCIPAN OG KOKOS SPECIER

Er nået frem til en ret så lækker opskrift på disse småkager. Marcipan og kokos passer fantastisk sammen. Uden pynt er de ikke særlig spændende at se på, så her er der mulighed for at dekorere efter eget valg. Jeg har valgt at pynte med chokoladestriber og små snefnug :-)

Opskriften giver ca 50 stk

250 gr hvedemel
75 gr kokosmel
150 gr sukker
100 gr revet marcipan
250 gr blødt smør
1 sammenpisket æg
Pynt efter eget valg

Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Smuldr smørret deri og saml dejen med sammenpisket æg.
Stil dejen på køl min. 1 time, men gerne til dagen efter.
Ælt dejen kort igennem på et meldrysset bord.
Tril til små kugler og placer dem på en bageplade med bagepapir.
Giv hver kage et let tryk.
Bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10-12 min, til de er let gyldne.
Lad kagerne afkøle og dekorer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar