KRANSEKAGE
Så er kransekagen til imorgen endelig færdig!!!!
Efter en lang dag på arbejde og sene arbejdstider, har der simpelthen ikke været tid, før nu. Men færdig blev den....dog lidt skæv, men der er ikke det, lidt spiseligt sølvglimmer og nytårspynt, ikke kan dække :-)
1 kage - 10 pers.
500 gr marcipan
100 gr sukker
1½ past. æggehvide
Flormelis til udrulning
Glasur:
150 gr flormelis
1 past. æggehvide
Smuldr marcipan og rør det sammen med sukker og æggehvide - det er klistret!
Tril 8 pølser af marcipanen - 13 cm a 43 gr, 16 cm a 53 gr, 19 cm a 63 gr, 22 cm a 73 gr, 25 cm a 83 gr, 28 cm a 93 gr, 31 cm a 103 gr og 34 cm a 113 gr.
Tril en kugle til at lægge på toppen af kransekagetårnet. Tryk det let.
Læg ringene på en bageplade med bagepapir og bag dem 5-8 min ved 250 grader, til de er let gyldne. Gå ikke for langt væk fra ovnen, da de hurtigt kan brænde på.
Lad dem afkøle.
Rør glasuren sammen og fyld i en sprøjtepose.
Dekorer og pynt dit kransekagetårn efter egen fantasi.
I år har jeg dekoreret det med små snefnug af sukker og spiseligt sølvglimmer :-)
GODT NYTÅR
Ingen kommentarer:
Send en kommentar