mandag den 23. februar 2015

CARIBISK KYLLING MED SPRØDE GRØNTSAGER


Eeeelsker denne ret :-) Vi har lavet den mange gange, både til hverdag, men også hvis vi har haft venner til spisning. I vores hjem er den elsket af både voksne og børn....
Cremet, krydret og lækker med friske sprøde grøntsager toppet med saltede peanuts.
Den skal simpelthen bare prøves :-)


Til ca 4 pers. :

1 l. Caribisk Kyllingesuppe fra Karolines Køkken
500 gr kylling skåret i små stykker
300 gr ægnudler
lidt salt
3 peberfrugter skåret i strimler
5-6 forårsløg skåret i ringe
2 æbler skåret i tern
4-5 spsk sød chilisauce
2 dl vand
peanuts til topping

Bring suppen i kog i en gryde.
Tilsæt kylling og kog ca 15 min under omrøring.
Tilsæt nudler og salt.
Når nudlerne er kogt, tilsættes peberfrugt, æbler, forårsløg, chilisauce og vand.
Lad det koge 1 min og server det straks med et drys peanuts.

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar