mandag den 7. marts 2016

NUTELLA SNEGLE MED HINDBÆR GLASUR



En af de goder ved at have et par feriedage, er at der kan kræses ekstra meget for børnene. Signe har idag en kammerat med hjem fra børnehaven, og det er blevet lidt en tradition, at der skal diskes op med lidt lækkert......idag blev så i det usunde hjørne :-)
Den klassiske kanelsnegl har fået nyt liv i form af de her Nutella Snegle. og for at give dem et ekstra twist, er de dekoreret med hindbær glasur og frysetørret hindbær.
De blev godkendt af både børn og voksne :-)

Giver 15-20 snegle:

2 dl mælk
50 gr gær
150 gr blødt smør
2 æg
½ tsk stødt kardemomme
2 spsk sukker
550 gr mel
250 gr nutella
150 gr flormelis
2 spsk hindbærsaft
evt frysetørret hindbær

Rør gær ud i den lune mælk. 
Tilsæt smør, æg, kardemomme og sukker.
Rør godt og tilsæt melet lidt ad gangen.
Lad dejen hævet tildækket et lunt sted i 1 time.
Rul dejen ud til en lang plade ca 3 mm tyk.
Smør nutella på dejen og rul sammen som en roulade.
Skær i skiver ( ca 3 cm ) og læg sneglene på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ca 20 min. ved 200 grader.
Lad dem afkøle lidt på en rist.
Rør flormelis sammen med saft fra hindbær. Dekorer sneglene med glasuren og frysetørret hindbær.
Servere lune :-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar