FYLDT OMELET
En travl hverdag = en månedes fravær fra bloggen :-(
Her er et lille tip til jer.....laver i selv brunch en dag eller bare har lyst til noget knap så tungt til aftensmad, så prøv den her.
En lækker luftig omelet med masser af grøntsager serveret med ristet rugbrød. Det er aldrig der samme jeg putter i....det er mere en slags "tøm-køleskabet-ret" :-)
Så ikke nok med, at vi har fået en lækker aftensmad, så har vi også mindsket madspild.
TOTAL WIN WIN :-)
Giver en lille bradepande:
4 brunchpølser
1 rød peberfrugt
3-4 forårsløg
10 cherrytomater
½-1 rødløg i halve ringe
6 æg
1 dl vand
1 tsk salt
friskkværnet peber
2 dl revet ost
Sæt ovnen på 225 grader.
Skær pølser i skiver og steg dem på panden.
Skær peberfrugter i strimler.
Skær forårsløg i skiver.
Skær cherrytomater i halve.
Skær løg i snitter.
Pisk æg med vand, salt og peber. Rør med ost.
Fordel pølser og grøntsager i en bradepande foret med bagepapir.
Hæld æggemassen over.
Bag omeletten i ca 20 min til den virker fast.
Drys evt. basilikum over inden servering.
Serveres evt. med ristet rugbrød eller salat :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar