HINDBÆR-YOGHURT IS MED CHOKOLADE
Frisk og syrlig is på den fede måde....dog uden så meget fedt, som i flødeis :-)
125 gr hindbær
3 spsk sukker
1 spsk citronsaft
2½ past. æggehvide
½ dl sukker
2 past. æggeblommer
3 spsk sukker
½ l A38 med hindbær
50 gr mørk chokolade
Kog hindbær med sukker og citronsaft i 5 min.
Stil saucen koldt.
Pisk æggehvider og sukker til marengs.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Vend æggesnapsen sammen med yoghurt.
Vend de stiftpiskede æggehvider i.
Vend forsigtigt hindbærsaucen deri.
Hæld isen i en tætlukket plasticbøtte.
Hæld de hakkede chokolade stykker over og rør forsigtigt med en ske.
Isen fryses i 2 timer, hvor der røres hver ½ time.
Rigtig god sommer og velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar