søndag den 31. maj 2015

CRUMBLE CAKE MED ÆBLE OG MARCIPAN


Hvis kagesulten melder sig og man ikke gider bruge flere halve timer i køkkenet, så kunne denne kage være en oplagt mulighed. 
Den kræver ikke særlig mange ingredienser eller tid. Og de fleste ting der skal bruges, har man som regel i skufferne :-)

4-6 pers.

4 æbler
125 gr smør
100 gr havregryn
125 gr hakkede mandler
60 gr sukker
125 gr marcipan

Skær æblerne i grove stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Bland smør, havregryn, hakkede mandler og sukker.
Riv marcipan groft i crumble dejen og bland godt.
Drys hele herligheden over æblerne.
Bages midt i en 200 grader forvarmet ovn i 20 min.

Serveres lun, evt med creme fraiche eller flødeskum blandet med vanillesukker.

VIOLA.....DER ER SERVERET
:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar