tirsdag den 25. marts 2014

KRYDREDE KØDBOLLER MED PERLE SPELT SALAT


Det skulle gå lidt hurtig med aftensmaden idag, fordi jeg skal med min yngste dreng på spejder udflugt i aften. Så til jer piger, der vil gøre det nemt for manden, når han skal stå for aftensmaden, så er denne ret lige til.

1 pk hk svinekød, salt, peber og til chili efter smag, ca 1 dl hk persille, ½ dl mælk, 1 æg, ca 2 spsk mel, rasp

Kød, kryderier, persille, æg, mælk og mel røres godt sammen. Form farsen til boller og tril dem i rasp. Steges på panden til de er sprøde og gylden på alle sider

2 dl perlespelt, 1 dl ærter, 1 rødløg skåret i trimler, 1 æble i tern

Kog perlespelt i vand i 8 min. Hæld vandet fra og skyld grundigt. Bland perlespelt, ærter, rødløg og æbler i en skål, og det er klar til servering.

Som dressing til perlespelt salaten bruger jeg en god citronolie.

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar