tirsdag den 8. april 2014

LAKSEBØFFER MED CHILI / AGURKSALAT

Skøn skøn ret med saftig laks og sprød agurk :-)
Jeg serverede hvidvinsris til (ris kogt i 7 dl vand og 1 dl hvidvin), men du kan sagtens spise nudler, spinatpasta mm. dertil.

500 gr laksefilet uden skind, 1 æg, 2 spsk revet ingefær, 1 tsk salt, peber, rasp, olie

Agurksalat: 1 agurk, 1 rød chili, 2 spsk sukker, 3 spsk rødvinseddike, lidt salt

Skær laks i mindre stykker og blend det groft i foodprocessor sammen med æg, ingefær, salt og peber. Form farsen til små bøffer og vend dem i rasp.

Halver agurken og skrab kernerne ud. Skær agurken i halvmåner. Fjern kerner fra chilien og skær den i fine snitter. Rør rødvinseddike godt med sukker og salt. Tilsæt agurk og chili. 

Steg laksebøfferne i olie.

Server en sød chilisauce dertil.

Velbekomme :-)  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar