torsdag den 12. juni 2014

BANANKAGE


MUMS! :-) En super lækker og utrolig svampet banankage, der er vildt populær i familien.
Og så er den stadig lækker efter et par dage...hvis den altså får lov til at holde så længe :-)

3 æg, 170 gr sukker, 2 tsk vanillesukker, 100 gr smeltet smør, 125 gr mel, 1 tsk bagepulver, 2 moste bananer, 100 gr smeltet chokolade, 30 gr hk hasselnødder

Pisk æg, sukker og vanille lyst og luftigt. Tilsæt det smeltede smør. Tilsæt mel og bagepulver. Når dejen er rørt til en glat og ensartet dej, tilsættes bananerne.
Hæld dejen i en form foret med bagepapir, og bag den 40-45 min ved 175 grader.
Lad kagen afkøle.
Fordel smeltet chokolade over kagen og drys med finthakkede hasselnødder.

Og skal det være luksus udgaven, så kan det anbefales og tilsætte lidt hakket chokolade i dejen.

Velbekomme og god bagelyst :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar